Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Municipal de la Canonja deté un conductor embriagat que impedia que la grua li retirés el vehicle

L’home va ser aturat pels agents i el van denunciar per conduir amb una taxa d’alcohol de 0’61 mg/l

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Municipal de la Canonja Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Municipal de la Canonja ARXIU / AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 27 Octubre 2022 08:13

Agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja del torn de nit van detenir un home per desobediència greu als agents de l’autoritat.

El dimarts 25 d’octubre, cap a les 23:10 h, una patrulla de la Guàrdia Municipal de la Canonja que realitzava tasques de vigilància va observar un vehicle conduint de forma anòmala i en zig-zag per la rambla Collblanc de la localitat. La patrulla va aturar el vehicle i va comprovar com el conductor mostrava clars símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol, li van fer la prova d’alcoholèmia donant un resultat positiu de 0’61 mg/l, motiu pel qual va ser denunciat.

Però tot es va torçar quan els agents li van dir que el vehicle anava a ser retirat amb la grua ja que no hi havia cap persona que es pugues fer càrrec. El denunciat va mantenir una actitud irrespectuosa davant els guàrdies i es va tancar amb claus al vehicle, encara que els agents li van advertir que això es podria considerar un delicte de desobediència.

Quan la grua va arribar al lloc, malgrat els advertiments dels agents , aquesta persona va continuar desobeint les ordres, i els guàrdies es van veure en la obligació de forçar la porta i un cop van poder obrir-la, van procedir a la detenció de la persona per un presumpte delicte de desobediència greu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: