Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Intercepten més de tres tones d'haixix a la platja de la Móra de Tarragona

La investigació continua oberta per detenir els narcotraficants que van fugir amb una narcollanxa

Farcells d'haixix intervinguts per la Guàrdia Civil a la platja de la Móra de Tarragona Farcells d'haixix intervinguts per la Guàrdia Civil a la platja de la Móra de Tarragona GUARDIA CIVIL
Successos ACN
Divendres, 21 Octubre 2022 14:41

La Guàrdia Civil ha interceptat 3,5 tones d'haixix a la platja de la Móra de Tarragona que tindria un valor de més de 5 milions d'euros al mercat negre. Els agents, a través del Sistema Integrar de Vigilància Exterior, van detectar la matinada d'aquest dilluns una narcollanxa i van activar el grup de resposta de l'Equip de Delinqüència Organitzada-Antidroga (E.D.O.A.) de la Unitat de la Policia Judicial, així com altres patrulles del cos. Els narcotraficants van poder descarregar 96 farcells d'haixix, abans d'iniciar la fugida. Els efectius del Servei Marítim no van poder seguir-los perquè van escapolir-se molt de pressa. La investigació continua oberta amb l'objectiu de poder detenir els presumptes delinqüents.

En l'operatiu, la Guàrdia Civil també van interceptar una furgoneta amb les plaques falsificades i material que s'usa habitualment per cometre delictes d'aquestes característiques, com ara abrics, menjar o material nàutic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: