Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els mossos interposen 79 denúncies en una concentració de cotxes il·legal a un polígon de la Bisbal del Penedès

L'operatiu policial a la sortida va identificar 97 persones, 77 vehicles i va denunciar per un positiu en drogues

Els Mossos d'Esquadra van interposar 79 denúncies als participants en una concentració il·legal de cotxes al polígon Planes Baixes Els Mossos d'Esquadra van interposar 79 denúncies als participants en una concentració il·legal de cotxes al polígon Planes Baixes ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 20 Octubre 2022 23:48

Els Mossos d'Esquadra van interposar 79 denúncies als participants en una concentració il·legal de cotxes al polígon Planes Baixes de la Bisbal del Penedès la matinada del passat dia 15. Un vigilant de seguretat va informar la policia d'una gran concentració de cotxes tunejats a la zona que estaven fent curses pels carrers de la zona industrial.

A més de les patrulles, efectius dels ARRO es van personar a la zona quan faltaven cinc minuts per tres quarts d'una de la matinada i van establir controls a la sortida.

Els agents van interposar 79 denúncies que tramitarà el Servei Català de Trànsit. En total, van identificar 97 persones, 77 vehicles i es va interposar una denúncia per conduir i donar positiu en la prova de consum de drogues.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: