Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts per assaltar amb violència i arma de foc una casa de Cabra del Camp on s'assecava marihuana

Els Mossos també van arrestar les dues persones que es trobaven a l'interior de l'habitatge

Restes de marihuana en procés d'assecat a l'exterior de la casa assaltada a Cabra del Camp Restes de marihuana en procés d'assecat a l'exterior de la casa assaltada a Cabra del Camp MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Diumenge, 09 Octubre 2022 11:19

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones presumptament implicades en un 'narcoassalt' amb violència i arma de foc a una casa de Cabra del Camp on s'assecava marihuana per a la seva distribució. L'assalt es va produir el 30 de setembre passat pels voltant de la una de la matinada en un habitatge situat a la urbanització Mas del Plata. Un avís al telèfon d'emergències 112 i la trucada d'una empresa d'alarmes va permetre a la policia arribar al lloc dels fets en pocs minuts i localitzar tres dels lladres en una furgoneta davant del domicili. Els Mossos també van arrestar les dues persones que es trobaven a l'interior de l'habitatge per delictes contra la salut pública, en la seva variant de tinença de drogues.

L'assalt va començar de matinada quan un grup d'homes va accedir a la finca saltant el mur exterior, van arribar a la porta del domicili i van començar a copejar-la amb un objecte contundent fins que van aconseguir accedir-hi. Un cop a l'interior, un dels assaltants, que esgrimia una escopeta, va colpejar amb la culata de l'arma una de les dues persones que es trobaven a l'interior i li va produir diverses lesions. Al mateix temps, el grup va accedir a una de les habitacions i es va endur una quantitat de marihuana indeterminada que es trobava en procés d'assecat, previ a la seva distribució.

Una vegada els Mossos van comprovar la infraestructura de la casa, i l'existència de marihuana en quantitats compatibles amb el tràfic de drogues, les dues persones que es trobaven al domicili van ser detingudes. Paral·lelament, els agents van fer un escorcoll del vehicle aparcat: s'hi van trobar restes de cabdells de marihuana, un dels telèfons mòbils d'un dels residents a la casa assaltada i un mall presumptament utilitzat per esbotzar la porta. Per aquest motiu, els tres homes que es trobaven a la furgoneta també van ser arrestats.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que els tres assaltants anaven acompanyats d'altres persones que van poder fugir abans de l'arribada de les patrulles i es van endur la marihuana. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: