Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen dos dels tres principals autors d'aldarulls en una discoteca de Torredembarra

Un dels arrestats és a la presó i l'altre va ser atrapat a l'aeroport del Prat quan intentava fugir

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 22 Setembre 2022 11:53

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos dels tres principals autors d'aldarulls en una discoteca de Torredembarra. Els fets van passar la matinada del 4 d'agost i després d'unes setmanes d'investigacions els agents van atrapar dos homes, de 24 i 26 anys. Tots dos ja tenien antecedents i se'ls imputen delictes de lesions, robatori amb violència, danys i violació de domicili jurídic. L'home de 24 anys va ser arrestat el 30 d'agost i el jutjat en va decretar l'entrada a presó. El segon detingut va ser enxampat l'endemà a l'aeroport del Prat quan intentava fugir del país. El magistrat el va deixar en llibertat amb càrrecs i li va retirar el passaport. Sobre el presumpte tercer protagonista dels fets, també de 26 anys, hi ha una ordre de cerca.

Segons han explicat fonts dels Mossos, els fets es van produir entre les quatre i quarts de sis de la matinada arran que els vigilants de seguretat no van deixar entrar una persona a la discoteca, ja que la coneixien i els semblava que podia ser conflictiva. La situació va acabar derivant en llançaments de pedres i ampolles. Quan les patrulles policials van arribar-hi tan sols hi van trobar restes de vidres i van recollir declaracions de testimonis presencials.

A partir de les primeres investigacions van aconseguir identificar els tres autors principals dels aldarulls, als quals se'ls van imputar delictes de lesions, robatori amb violència, danys i violació de domicili jurídic. Aquest darrer supòsit delictiu es va afegir perquè van entrar a l'establiment quan era tancat. Així mateix, la Policia Local de Torredembarra va rebre una denúncia per lesions lleus i danys.

El primer arrestat i que és el que es troba empresonat tenia tres antecedents policials, dos dels quals per robatoris amb violència. El que es troba en llibertat té set antecedents per diferents delictes. A més, es dona la circumstància que el dos de setembre va tornar a ser detingut per uns presumptes delictes que hauria comès al Vendrell temps enrere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: