Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llibertat amb càrrecs pel tercer detingut pels aldarulls a Valls

La causa es manté oberta per danys, conducció sense permís, conducció temerària i robatori o furt de vehicle

Imatge d'arxiu del Jutjat de Valls Imatge d'arxiu del Jutjat de Valls ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 06 Setembre 2022 15:06

El jutjat d'instrucció número 2 de Valls ha decretat la llibertat amb càrrecs per l'home de 18 anys que va ser detingut aquest dilluns pels Mossos d'Esquadra acusat d'estar implicat en diversos aldarulls a Valls i altres localitats. L'home haurà de comparèixer periòdicament al jutjat i la causa es manté oberta per danys, conducció sense permís, conducció temerària i robatori o furt de vehicle. Segons els Mossos, és una de les dues persones que fa uns dies van cremar un cotxe de la Policia de Valls. L'altre acusat dels fets, de 29 anys, va ingressar a presó diumenge. A banda, dijous de la setmana passada van detenir un tercer home, de 38 anys, que també va quedar en llibertat amb càrrecs.

A l'acusat que aquest dimarts va quedar en llibertat els Mossos d'Esquadra també tenia dos requeriments per un delicte de robatori furt d’ús de vehicle i un robatori amb força a interior de vehicle comès el passat 26 d'agost a les Borges Blanques (Les Garrigues).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: