Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roben al local de l'Associació de Veïns de Parc Riu Clar

Els lladres s'han emportat els ordinadors i un televisor i han causat diverses destrosses al local

Imatge de l'estat en què ha quedat el local social de Parc Riu Clar Imatge de l'estat en què ha quedat el local social de Parc Riu Clar AV AMICS DE PARC RIU CLAR
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Agost 2022 20:38

L'AV Amics de Parc Riu Clar ha denunciat aquest dissabte el robatori del seu local social de l'entitat veïnal. Els lladres s'han emportat ordinadors i un televisor antic. A més, han causat diverses destrosses al local (calaixos, cortines,...). 

Els Mossos d'Esquadra han agafat emprentes de sabates i emprentes digital i ara està pendent la inspecció de la policia científica.

Les representants veïnals de l'AV Amics de Parc Riu Clar s'hanmostrat indignades tant pel robatori com per les destrosses: "Estem tristes, indignades i rabioses. Han entrat a fer-nos mal perquè han destrossat el local".  La seva presidenta, Josefa Rodríguez, ha fet una crida a la col·laboració del veïnat i ha promès "que tornarem amb més força que mai".

robatori AV Amics Parc Riu Clar vert

L'associació de veïns també demana que qualsevol persona que hagi vist alguna cosa estranya al barri, es posi en contacte amb l'entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: