Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una desena de joves agredeixen un noi a l'estació de Sant Vicenç de Calders

El SEM trasllada la víctima ferida de poca gravetat a un centre sanitari

Deu joves han agredit un noi aquest divendres al matí al vestíbul de l'estació de tren de Sant Vicenç del Calders Deu joves han agredit un noi aquest divendres al matí al vestíbul de l'estació de tren de Sant Vicenç del Calders ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 26 Agost 2022 16:47

Un grup d'aproximadament deu joves ha agredit un noi aquest divendres al matí al vestíbul de l'estació de tren de Sant Vicenç del Calders, al terme municipal del Vendrell. Segons ha avançat Tarragona Digital i han confirmat fonts coneixedores dels fets a l'ACN, els vigilants de seguretat de l'estació ha donat avís de la baralla a les 9.20 h. Els agents han relatat que el grup ha carregat contra única persona, la qual ha estat atesa pel SEM i traslladada a un centre sanitari amb ferides de poca gravetat.

Fins el lloc dels fets s'han desplaçat efectius de la Policia Local del Vendrell i dels Mossos d'Esquadra, però els agressors s'havien dispersat i no hi ha hagut identificacions. La víctima no ha presentat denúncia.

Prèviament, els vigilants de seguretat han assegurat que hi ha hagut una altra baralla d'un grup de quatre persones contra una víctima, que ha marxat amb tren.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: