Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor ofegat un home de 86 anys a la platja de Llevant de Salou

Els socorristes i els professionals del SEM l'han intentat reanimar sense èxit

Imatge d'arxiu d'un vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'un vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 25 Agost 2022 14:41

Un home de 86 anys ha mort ofegat aquest dijous al matí mentre es banyava a la platja de Llevant de Salou. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís a les 11.29 hores per part del servei de socorrisme, que informava que havien tret de l'aigua un home i que l'estaven intentant reanimar. Tot i les maniobres de reanimació fetes pels socorristes i per dues unitats del SEM, l'home ha acabat morint a la platja. El SEM també ha mobilitzat suport psicològic per als familiars. En aquell moment a la platja hi onejava bandera verda.

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que s'encarrega de les diligències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: