Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts tres homes per un robatori amb força en una farmàcia de Valls

La policia ha arrestat els tres presumptes lladres, que havien fugit amb un vehicle després del robatori

Les portes de la farmàcia, forçades en el robatori amb Les portes de la farmàcia, forçades en el robatori amb MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimarts, 23 Agost 2022 14:57

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Valls, van detenir el dijous passat tres homes per un robatori amb força a una farmàcia del centre històric de localitat. Els fets van passar al voltant de les 7 del matí. Els lladres van forçar la porta principal del local i van regirar tot l’establiment per endur-se diners, objectes de valor i productes comercials. La policia va detenir els lladres després de localitzar el vehicle amb què van fugir els assaltants. Els agents van trobar indicis d’altres possibles robatoris i diferents eines, ganivets i guants amb els quals els detinguts haurien comès el robatori. A l’establiment van trobar restes de vidres i sang.

Pels volts de tres quarts de set, la Policia Local de Valls, qui juntament amb els mossos han reforçat la vigilància al Portal Nou i a tot el centre històric de la ciutat, va alertar del robatori en un establiment ubicat al carrer de Santa Joaquima de Vedruna. En arribar al lloc, els agents van observar que la porta d’accés principal havia estat forçada i de l’interior havien sostret diversos objectes.

Un cop fetes les primeres comprovacions, altres patrulles van iniciar la recerca del vehicle amb el qual van fugir els autors. Al voltant de les vuit del matí el van localitzar al passeig dels Caputxins. Els agents van acabar arrestant els tres ocupants, als quals se’ls hi va trobar objectes del mateix local on prèviament hi havien entrat a robar, així com possiblement d’altres establiments. És per això, que s’estan fent les gestions de comprovació i no es descarten noves detencions.

Els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força. A un d’ells també se li atribueix un delicte d’amenaces i conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís. Entre els tres arrestats - de 27, 32 i 42 anys - acumulaven fins a 37 antecedents. Tots ells van passar a disposició del jutjat d’instrucció i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: