Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Descarrila la roda d'un tren a Reus sense causar ferits

Protecció Civil activa la prealerta del pla Ferrocat i els passatgers són transbordats a un altre comboi

El descarrilament d'una roda d'un tren Intercity ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l'intercanviador de la Boella, al terme de Reus El descarrilament d'una roda d'un tren Intercity ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l'intercanviador de la Boella, al terme de Reus ARXIU / GOOGLE MAPS
Successos ACN
Dilluns, 22 Agost 2022 14:07

Un tren Intercity que feia el trajecte entre Barcelona i Cadis ha patit el descarrilament d'una roda aquest dilluns al matí a l'intercanviador de la Boella, al terme municipal de Reus. La incidència s'ha produït durant el canvi d'ample de via a les 9.53 hores, segons ha informat Adif. No hi ha hagut ferits i tot i que Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat no s'ha activat cap dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Des d'Adif s'ha activat un dispositiu per fer el transbordament dels passatgers a un altre tren, una operació que s'ha completat a les 13.15 hores.

Tot plegat ha generat alguns retards en la circulació ferroviària que s'han minimitzat perquè a la zona de l'intercanviador hi ha dues vies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: