Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el menor que estava ingressat en estat crític després d'ofegar-se en una platja de Salou

El seu pare i un altre home van morir dijous mentre que el menor de 15 anys va ser traslladat a Joan XXIII

Imatge de la platja dels Capellans de Salou, on aquest dijous van morir dues persones mentre es feia el canvi de bandera, de groga a vermella Imatge de la platja dels Capellans de Salou, on aquest dijous van morir dues persones mentre es feia el canvi de bandera, de groga a vermella CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Divendres, 19 Agost 2022 14:07

El menor ingressat en estat crític després d'ofegar-se a la platja Capellans de Salou ha mort, segons han confirmat a l'ACN l'Ajuntament de Salou i Protecció Civil. El menor, de 15 anys, va ser traslladat dijous a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser rescatat de l'aigua, a la zona de roques. Juntament amb el menor, els socorristes també van treure de l'aigua dos homes més, de 46 i 60 anys, que van morir dijous. El primer era el pare del jove i tots tres eren de nacionalitat romanesa. Els fets van passar a la platja Capellans quan s'estava fent el canvi de bandera groga a vermella i l'avís al telèfon d'emergències 112 per un possible ofegament va ser a dos quarts de quatre de la tarda.

Un cop fora de l'aigua, el servei de socorrisme va iniciar les maniobres de reanimació a tots tres, fins a l'arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi va desplaçar 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat. Els dos homes adults van morir mentre que el menor va ser traslladat a l'hospital, on ha mort. Els Mossos d'Esquadra estan fent les investigacions per esclarir els fets i es fan càrrec de les diligències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: