Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers fan una desena de sortides per l'aiguat al Camp de Tarragona i al Baix Penedès

Una dotació ha hagut d'actuar al Teatre Bartrina de Reus, on hi ha entrat aigua, i una altra en dos cotxes atrapats sota un pont al Vendrell

La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut de tallar el trànsit a l'avinguda del Mediterrani, a causa de la pluja La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut de tallar el trànsit a l'avinguda del Mediterrani, a causa de la pluja GUÀRDIA URBANA
Successos ACN
Dimarts, 16 Agost 2022 13:55

Els Bombers han hagut de fer una desena de sortides aquest dimarts a causa de l'aiguat que ha caigut al Camp de Tarragona i al Baix Penedès. La pluja ha començat a mig matí al Baix Camp i s'ha desplaçat cap al Tarragonès i Alt Camp, on ha plogut amb intensitat. Tot i això no hi ha hagut incidències greus.

Una de les més destacades ha estat al Teatre Bartrina de Reus, on una dotació dels Bombers ha hagut d'intervenir ja que a l'edifici hi entrava aigua. Els bombers també han hagut d'intervenir per retirar dos cotxes -sense passatgers- que s'havien quedat atrapats sota un pont al Vendrell. A banda, també han hagut d'actuar en algun local inundat. Protecció Civil també ha informat que a causa de la tempesta moltes platges del litoral tarragoní han penjat la bandera vermella.

Paral·lelament, davant la costa de Miami Platja (Mont-roig del Camp) s'ha format una mànega d'aigua que han compartit alguns veïns a través de les xarxes socials. També ha caigut calamarsa en alguns punts, com Reus,Tarragona, Altafulla o Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: