Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts a Almoster per cultivar esqueixos de marihuana per vendre'ls

Els Mossos d'Esquadra estimen que la producció anual els permetria ingressar uns 196.000 euros

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 12 Agost 2022 11:32

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a Almoster un home de 54 anys i una dona de 48 com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els agents, juntament amb la Guàrdia Urbana de Reus, van obrir una investigació que apuntava que en una casa d'Almoster hi havia una parella que es dedicava al cultiu d'esqueixos de marihuana. Els arrestats cultivaven la llavor i quan les plantes de cànnabis havien crescut uns centímetres les venien a tercers. Al domicili els Mossos hi van trobar 3.042 plantes d'uns deu centímetres i 409 d'uns 30 centímetres. També van trobar làmpades industrials, extractors, ventiladors, fertilitzants, un dipòsit d'aigua i diners en efectiu.

La instal·lació constava d'un sistema sofisticat que permetia obtenir els esqueixos a partir de plantes anomenades 'mare'. Els agents calculen que la producció anual podria anar dels 59.000 als 78.000 esqueixos, amb uns beneficis superiors als 100.000 euros. Els arrestats passaran en les properes hores a disposició del jutjat de guàrdia de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: