Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspenen un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona de les seves funcions per assetjament a una dona

El cos el sanciona amb un any, quatre mesos i divuit dies, i el policia demana la suspensió cautelar

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 11 Agost 2022 13:22

Un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha estat suspès de les seves funcions per haver assetjat presumptament una dona, segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar l'ACN. Els fets es remunten a l'estiu de l'any passat quan la suposada víctima es va posar en contacte amb un alt càrrec del cos per explicar-li que el policia li havia demanat el telèfon mòbil a canvi de no multar-la al barri de Sant Pere i Sant Pau. Un cop es van conèixer els fets, l'instructor va obrir diligències i un expedient disciplinari a l'agent, a qui se li va retirar l'arma de forma cautelar. Finalment, el cos l'ha sancionat amb un any, quatre mesos i divuit dies de pèrdua de les seves funcions i de la seva retribució.

L'agent fa més d'un any que està de baixa i la sanció, de la qual n'ha demanat la suspensió cautelar, se li començarà a aplicar quan es reincorpori. La dona no va presentar denúncia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: