Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts tres homes per robar una caixa forta d'una cafeteria de l'estació del Camp de Tarragona

Els Mossos arresten els autors del robatori mentre intentaven obrir la caixa amb una radial

Els Mossos van recuperar la caixa forta que havien sostret quan la intentaven obrir amb una radial Els Mossos van recuperar la caixa forta que havien sostret quan la intentaven obrir amb una radial MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 05 Agost 2022 20:56

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a Tarragona tres homes de 26, 33 i 35 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Dimarts els agents van rebre una denúncia per la sostracció d'una caixa forta de l'interior de la cafeteria de l'estació de tren del Camp de Tarragona. Els lladres van tallar amb unes tenalles un cadenat que assegurava una de les portes i van entrar a l'establiment. Els Mossos d'Esquadra van poder localitzar la furgoneta implicada en el robatori i els tres individus en unes cotxeres del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Els agents els van poder arrestar quan intentaven obrir la caixa forta amb una radial.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Els detinguts està previst que passin a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona en les properes hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: