Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellada una plantació de marihuana en una zona boscosa del Pont d'Armentera

Llibertat amb càrrecs per als dos detinguts que vigilaven i cultivaven l'espai

Plantació de marihuana descoberta al Pont d'Armentera Plantació de marihuana descoberta al Pont d'Armentera MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Diumenge, 24 Juliol 2022 12:14

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls va decretar divendres llibertat amb càrrecs i mesures cautelars per a dos homes detinguts pels Mossos d'Esquadra per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Es tracta de dos nois de 27 anys que suposadament s'encarregaven de la vigilància i del conreu d'una plantació de marihuana en una zona boscosa del Pont d'Armentera (Alt Camp) on s'hi van localitzar 3.617 plantes d'un metre d'alçada i un sistema de regadiu format per canonades de plàstic provinents d'unes basses d'aigua.

Segons ha informat el cos, la detenció i el desmantellament de la plantació van tenir lloc el matí de dijous amb la col·laboració del Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos. Després de confirmar l'existència de la zona de cultiu, repartida en tres bancals de difícil accés, els agents van descobrir un campament amb diverses tendes i dos paranys en forma de fustes amb claus amagats entre els matolls. En encerclar l'espai, van sorprendre i detenir els dos joves, que se sospita que pernoctaven en aquell indret, ja que hi havia aliments, begudes, roba, motxilles i diversos productes fitosanitaris per a la protecció i creixement dels cultius. També se'ls va intervenir un bastó amb claus de fins a cinc centímetres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: