Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Localitzen tres ossos humans a la platja de Torredembarra i analitzen una quarta troballa

 

La Guàrdia Civil es fa càrrec de les investigacions i es desconeix qui seria el difunt

La Guàrdia Civil es fa càrrec de les investigacions i es desconeix qui seria el difunt La Guàrdia Civil es fa càrrec de les investigacions i es desconeix qui seria el difunt ARXIU / GUÀRDIA CIVIL
Successos ACN
Dimecres, 06 Juliol 2022 19:10

Tres ossos humans s'han localitzat en els darrers dies a la platja de Torredembarra i aquest dimecres s'ha fet una quarta troballa. En aquest darrer fragment encara no s'ha confirmat si es tracta de restes humanes. La policia judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i fonts del cos armat han apuntat que les investigacions encara estan en una fase inicial. Dissabte un submarinista va trobar les restes d'un crani al fons marí, davant la platja dels Muntanyans, mentre que diumenge es va localitzar el que seria un fèmur. A la mateixa zona, dimarts es va localitzar un fragment de cadera. Un equip de quatre submarinistes de la Guàrdia Civil estan pentinant la zona amb l'ajut d'una llanxa semirígida.

Segons han explicat, la zona que s'analitzarà és força àmplia, ja que sospiten que les corrents marines dels últims dies han pogut escampar més restes. De moment es desconeix a qui pertanyerien els ossos. Les troballes s'enviaran a l'àrea de criminalística de la Guàrdia Civil de Madrid.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: