Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers continuen treballant en la recerca del quart ocupant del cotxe accidentat a l'N-240 a Pradell de la Teixeta

La càmera tèrmica que sobrevola la zona boscosa on s'ha precipitat el vehicle només han localitzat restes materials

Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra i del vehicle accidentat, el qual s'ha precipitat per un desnivell a l'N-420, a Pradell de la Teixeta Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra i del vehicle accidentat, el qual s'ha precipitat per un desnivell a l'N-420, a Pradell de la Teixeta CEDIDA
Successos ACN
Dilluns, 30 Mai 2022 14:39

Els Bombers i els Mossos d'Esquadra continuen la recerca del possible quart ocupant de l'accident que s'ha produït aquest dilluns a l'N-420, a l'altura de Pradell de la Teixeta (Priorat). En el sinistre, han mort dues persones i una altra n'ha resultat ferida greu, la qual ha estat trasllada pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus.

La sotsinspectora del cos de Bombers, Mar Gil, ha explicat que la càmera tèrmica del dron que està sobrevolant la zona del barranc, on s'ha precipitat el vehicle, només ha localitzat restes del cotxe i materials. "La persona ferida ha dit inicialment que eren cinc i després quatre ocupants, no és del tot cert, per això Mossos continua investigant per determinar el grau de certesa", ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: