Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts a Reus acusats d'apunyalar un home

La Guàrdia Urbana els acusa d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut la matinada d'aquest dimecres un home i una dona menor d'edat acusats de participar en un apunyalament a un home La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut la matinada d'aquest dimecres un home i una dona menor d'edat acusats de participar en un apunyalament a un home ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 25 Mai 2022 19:50

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut la matinada d'aquest dimecres un home i una dona menor d'edat acusats de participar en un apunyalament a un home, segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar l'ACN. Segons ha explicat el rotatiu, faltaria localitzar un tercer individu que presumptament seria l'autor de les ferides i que ha pogut escapar.

Els arrestats haurien immobilitzat la víctima mentre l'altre home l'apunyalava amb un objecte esmolat al cos i al braç. El ferit ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus i ja ha rebut l'alta mèdica.

La Guàrdia Urbana de Reus acusa els detinguts d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: