Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'enfronta a més de 20 anys de presó per matar a ganivetades l'amant de la seva exdona a Vila-seca

"Em vaig despertar i el vaig veure caure mentre la meva exparella em mirava fixament", declara la testimoni principal

L'acusat de l'assassinat d'una dona a Vila-seca, el 27 d'agost de 2020, Juan Pascual H.P., davant la resta del tribunal L'acusat de l'assassinat d'una dona a Vila-seca, el 27 d'agost de 2020, Juan Pascual H.P., davant la resta del tribunal ELOI TOST / MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dilluns, 25 abril 2022 17:21

L'Audiència de Tarragona jutja un home acusat de matar a ganivetades l'amant de la seva exparella. Els fets es remunten l'agost de 2020 a Vila-seca. La parella dormia a casa del pare de la dona quan l'acusat va irrompre a l'habitació amb dos ganivets i amb les mans protegides amb guants.

Aquest dilluns, en el primer dia de judici amb jurat popular, han declarat familiars de la víctima i de l'acusat. La dona, única testimoni del crim, ha afirmat que va veure dues figures i com queia la víctima a terra. "La meva exparella em mirava fixament", ha dit.

El ministeri fiscal demana 20 anys de presó per un delicte d'assassinat i un any i mig per violació de domicili. L'acusació particular sol·licita 25 anys i la defensa l'absolució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: