Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home a Reus per robar maquinària forestal per valor de 14.000 euros

Va trencar els vidres amb la tapa d'una claveguera i es va endur motoserres, desbrossadores i un generador elèctric

Les setze motoserres que van ser robades a Alcanyís i localitzades a Reus Les setze motoserres que van ser robades a Alcanyís i localitzades a Reus CEDIDA
Successos ACN
Dilluns, 25 abril 2022 16:44

La Guàrdia Civil ha detingut un home a Reus, acusat de ser l'autor d'un robatori amb força a la població d'Alcanyís (Terol). Segons informa el cos policial, el passat 24 de març, l'home es va desplaçar des de Reus fins al municipi aragonès, on va entrar en un establiment després de trencar els vidres amb l'ajuda d'una tapa de claveguera. Una vegada dins, va endur-se setze motoserres, cinc desbrossadores i un generador. En total, el valor del material robat s'eleva a 14.000 euros.

La investigació va concloure quan l'endemà els agents van trobar tota la maquinària oculta dins una furgoneta aparcada al polígon industrial de la Selva del Camp. L'home va quedar detingut per un delicte de robatori amb força a les coses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: