Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen un altre conductor amb una taxa d'alcohol que quadruplicava el límit permès a Roda de Berà

L'home, desorientat, va parar el seu cotxe enmig d'un carrer

Agents de la Policia Local van imputar dissabte passat, de matinada, un veí de 32 anys per conduir amb una taxa d'alcoholèmia en aire expirat de més d'1 mg/l Agents de la Policia Local van imputar dissabte passat, de matinada, un veí de 32 anys per conduir amb una taxa d'alcoholèmia en aire expirat de més d'1 mg/l AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Successos ACN
Dilluns, 04 abril 2022 21:13

Un conductor ha estat imputat per quadruplicar la taxa d'alcohol a Roda de Berà. Agents de la Policia Local van imputar dissabte passat, de matinada, un veí de 32 anys per conduir amb una taxa d'alcoholèmia en aire expirat de més d'1 mg/l, superant en més de quatre vegades la taxa permesa -que és de 0,25 mg/l. La policia va rebre un avís d'un ciutadà que els informava d'un conductor que havia parat el seu vehicle al mig del carrer, que havia baixat del cotxe i semblava desorientat. Just diumenge de la setmana passada la policia va imputar un altre conductor per quadruplicar també la taxa d'alcoholèmia.

Segons informen fonts policials, una patrulla s'hi va desplaçar ràpidament i va aturar un vehicle que coincidia amb la marca, el model i el color del turisme que havia descrit el testimoni.

Els agents van identificar el conductor, qui no va negar en cap moment haver begut i conduir sota els efectes de l'alcohol. De fet, els agents van comprovar que conduïa amb una llauna de cervesa oberta.

En fer-li la prova d'alcoholèmia el resultat va ser de més de quatre vegades la taxa d'alcohol en aire expirat. Amb aquest resultat, el conductor va deixar de col·laborar amb els agents i es va negar a més proves.

Davant la negativa, es van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir superant els límits establerts a la normativa vigent, i per un delicte de desobediència a l'autoritat.

El vehicle va ser immobilitzat i l'imputat serà citat davant del jutge. S'enfronta a una sanció de fins a 1.000 euros i a una pena de sis a dotze mesos de presó i d'un a quatre anys de retirada del carnet de conduir.

Aquest és el segon imputat per les mateixes raons en només una setmana, ja que el passat diumenge a la tarda un altre veí de Roda de Berà de 37 anys va ser imputat per quadruplicar també la taxa d'alcoholèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: