Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ingressen a presó quatre membres d'un clan familiar detinguts per venda d'heroïna a Campclar

Se'ls acusa de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles

Imatge d'arxiu d'un operatiu antidroga al barri de Campclar, a Tarragona Imatge d'arxiu d'un operatiu antidroga al barri de Campclar, a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 04 abril 2022 17:08

El titular del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona ha decretat l'ingrés a presó dels quatre membres d'un clan familiar detinguts per venda d'heroïna a Campclar. Tots quatre van ser detinguts divendres en una operació dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona a Campclar i van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona aquest diumenge.

Durant l'operatiu policial, es va desmantellar un punt de venda 24 hores d'heroïna al domicili que ocupava la família. Als detinguts se'ls acusa de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles. Amb nombrosos antecedents per delictes similars, són tres dones i un home d'entre 24 i 45 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: