Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El regidor de Benestar Social de Reus, Pere Aluja, ingressat a l'UCI després de ser atropellat

La Guàrdia Urbana investiga els fets

El regidor de Benestar Social de Reus, Pere Aluja, es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser atropellat per un vehicle El regidor de Benestar Social de Reus, Pere Aluja, es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser atropellat per un vehicle ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 27 Març 2022 21:37

El regidor de Benestar Social de Reus, Pere Aluja, es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser atropellat per un vehicle. Segons ha informat el consistori reusenc, els fets van passar divendres a la nit quan Aluja creuava un pas de vianants a l'avinguda Països Catalans.

Fruit de l'impacte el regidor va patir ferides de diversa consideració i un traumatisme craneoencefàl·lic, motiu pel qual està ingressat en observació a la Unitat de Cures Intensives. La Guàrdia Urbana de Reus investiga els fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: