Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local deté dues persones per un robatori amb força en un restaurant de Roda de Berà

El robatori es va produir la matinada de dijous a l’interior del restaurant Ona de Berà, al passeig marítim

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Local de Roda de Berà Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Local de Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Març 2022 09:59

Durant la passada matinada de dijous, la Policia Local de Roda de Berà va rebre un avís procedent del servei de vigilància del càmping Park Playa Barà en el qual se’ls comunicava un robatori a l’interior del restaurant Ona de Berà, del mateix propietari que el resolt. A les càmeres de seguretat es podia veure a dos individus intentant obrir la caixa registradora de l’establiment. Hi havien accedit després de forçar una de les persianes que hi donen accés i en activar-se el sistema de seguretat, van emprendre la fugida a peu.

Fins al lloc dels fets es va traslladar una dotació de la Policia Local, amb la descripció i característiques dels presumptes autors. La patrulla va localitzar prop de l’establiment a dos individus les descripcions dels quals coincidien amb les facilitades pel servei de vigilància. Els agents van procedir a la detenció dels dos homes, de 41 i 37 anys d’edat, veïns de Benicarló, com a presumptes autors de robatori amb força en grau de temptativa.

Un cop realitzades les diligències necessàries es va donar trasllat dels detinguts a les dependències del cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: