Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una avaria deixa sense llum uns 3.000 abonats de Reus durant prop de tres hores

La incidència s'ha concentrat al Barri Fortuny i ha estat provocada per un cable subterrani

Imatge d'arxiu d'un bloc d'habitatges del Barri Fortuny de Reus Imatge d'arxiu d'un bloc d'habitatges del Barri Fortuny de Reus ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dissabte, 19 Març 2022 15:43

Una avaria ha deixat sense llum uns 3.000 abonats de Reus durant prop de tres hores. La incidència s'ha produït aquest dissabte al matí, s'ha concentrat al Barri Fortuny de la capital del Baix Camp i ha estat provocada per un cable subterrani, segons ha informat la companyia Endesa.

La manca de subministrament elèctric ha començat a les 07.50 hores i s'ha allargat fins a les 10.30 hores amb un pic d'afectació màxim de 2.844 abonats, segons ha precisat Endesa.

Els tècnics de la companyia ha acudit al lloc, han pogut reparar el cable subterrani en aquestes 2 hores i 40 minuts i progressivament tots els clients afectats han pogut recuperar la llum als seus habitatges. Protecció Civil ha informat d'aquesta manca de subministrament elèctric.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: