Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La persona ferida durant la crema del carnestoltes de Tarragona es troba estable, però té cremades de consideració

L'Ajuntament lamenta l'accident i assegura que el protocol va ser "impecable"

Imatge d'ahir de la presència d'ambulàncies a la plaça de la Font de Tarragona, després de la Crema del Carnestoltes Imatge d'ahir de la presència d'ambulàncies a la plaça de la Font de Tarragona, després de la Crema del Carnestoltes TOMÀS CAROT
Successos ACN
Dimecres, 02 Març 2022 12:31

La persona ferida durant la Crema del Carnestoltes a la Bóta de Carnaval a Tarragona aquest dimarts es troba estable, però pateix cremades de consideració. La dona forma part de l'entitat del Griu i va ser trasllada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona immediatament després de l'accident.

Segons ha explicat la consellera de Cultura, Inés Solé, en la carretillada final, conjunta amb tots els grups de foc, va saltar una espurna que va impactar en la víctima, la qual portava damunt pirotècnica.

Solé ha afirmat que el protocol va ser "impecable" i ha agraït la rapidesa dels cossos de seguretat i emergències a l'hora d'atendre la dona i d'evacuar la plaça de la Font. L'Ajuntament ha lamentat els fets i s'ha posat a disposició de la família.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: