Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un conductor mor en un accident a l'AP-7 a Tarragona

El sinistre es va produir aquest dissabte al vespre

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 21 Febrer 2022 13:09

Un home de 46 anys va morir a causa d'un accident de trànsit que es va produir aquest dissabte a l'AP-7 a l'alçada de Tarragona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, per causes que s'investiguen un camió va impactar contra un turisme que estava aturat al voral de la via.

A causa del xoc, el conductor del cotxe va resultar ferit crític i va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII, on va morir hores després. Els fets van tenir lloc al punt quilomètric 241,8 i els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís quan faltaven cinc minuts per les vuit del vespre.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos, tres dels bombers i tres ambulàncies del SEM. L'autopista es va tallar temporalment en sentit sud.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: