Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un menor per una agressió homòfoba a Calafell el desembre passat

L'arrestat va colpejar la víctima mentre li cridava 'bujarra de mierda'

 Els fets van tenir lloc de matinada prop del Passeig Marítim del nucli Calafell Platja Els fets van tenir lloc de matinada prop del Passeig Marítim del nucli Calafell Platja ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 17 Febrer 2022 21:42

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor acusat de ser l'autor d'una agressió homòfoba denunciada a Calafell el passat 23 de desembre. Els fets van tenir lloc de matinada prop del Passeig Marítim del nucli Calafell Platja, quan l'arrestat es va acostar a la víctima per demanar-li una cigarreta. Ell li va donar tabac, però el menor en va exigir més amb actitud agressiva. El jove va insultar la víctima cridant-li 'bujarra de mierda' i li va propinar un cop de puny al nas. Després de l'agressió, el menor i el grup amb qui anava van fugir corrents. Dimarts els Mossos el van detenir i aquest dimecres a la tarda va declarar davant la Fiscalia de Menors. El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

El noi està acusat d'un delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques, i també d'un delicte de lesions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: