Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un mort i una ferida de gravetat en un accident de moto a Valls

La víctima és un home de 45 anys i l'afectada greu, una dona de 37

La víctima mortal és un home de 45 anys, mentre que la ferida de gravetat és una dona de 37, que ha estat evacuada al Pius Hospital La víctima mortal és un home de 45 anys, mentre que la ferida de gravetat és una dona de 37, que ha estat evacuada al Pius Hospital ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dissabte, 05 Febrer 2022 12:28

Un mort i una ferida greu en un accident de moto al nucli urbà de Valls. L'avís del sinistre s'ha rebut pels voltants de les 08.00 hores del matí d'aquest dissabte a la carretera de Barcelona, just després de la plaça de Sant Francesc i del pont sobre la riera de Catllar.

La motocicleta, amb dos ocupants, es dirigia cap a l'N-240 quan el conductor ha perdut el control i ha impactat contra el terra. La víctima mortal és un home de 45 anys, mentre que la ferida de gravetat és una dona de 37, que ha estat evacuada al Pius Hospital de Valls, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Tres ambulàncies del SEM i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policial Local de Valls s'han desplaçat al lloc de l'accident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: