Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut a Roda de Berà un home per un presumpte delicte de violència de gènere

El veí de 25 anys de Roda va aixecar les sospites de la Policia Local, quan va demanar una ambulància per unes lesions que havia patit amb el vidre d’una porta de casa

El veí de Roda va aixecar les sospites de la Policia Local, quan va demanar una ambulància per unes lesions que havia patit amb el vidre d’una porta de casa El veí de Roda va aixecar les sospites de la Policia Local, quan va demanar una ambulància per unes lesions que havia patit amb el vidre d’una porta de casa ARXIU / INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Gener 2022 20:42

El passat divendres, a les 00:30 hores, la Policia Local va rebre un avís d’auxili d’un veí de 25 anys de Roda de Berà, que demanava una ambulància per unes lesions que havia patit de forma accidental amb el vidre d’una porta de casa.

La trucada va aixecar les sospites dels agents, que es van presentar al domicili on hi havia també la seva parella. Aquesta, en ser entrevistada per separat, va explicar els agents que el requeridor, per gelosia, l’havia agredit i l’havia intentat fer fora de casa. Durant la baralla el presumpte maltractador va colpejar la porta del menjador trencant el vidre, fet que li va provocar les lesions que presentava al cos.

Els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. Va ser acompanyat al centre d’atenció primària de Torredembarra per ser tractat de les seves ferides i posteriorment el van traslladar a les dependències dels Mossos d’Esquadra a El Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: