Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home mentre treballava rehabilitant la façana d'un edifici a Salou

Se li ha trencat el sistema de subjeccions i s'ha precipitat al terra des d'una quarta planta

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 10 Gener 2022 13:07

Un home ha mort aquest dilluns al matí mentre treballava rehabilitant la façana d'un edifici a Salou situat al carrer València. Segons informen els Mossos d'Esquadra, els fets han ocorregut cap a les 09.50 hores quan el treballador, empleat d'una empresa de treballs verticals, s'ha precipitat des d'una quarta planta.

Segons les primeres informacions, l'home es trobava fent la rehabilitació quan, per motius que es desconeixen, el sistema de subjecció s'ha trencat. El treballador ha caigut a terra i ha mort.

Al lloc dels fets s'han desplaçat diversos patrulles dels Mossos, Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Pobla de Mafumet.

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: