Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home mentre treballava en una empresa de Constantí

La víctima té 74 anys i és veí de Vinyols i els Arcs

Imatge d'arxiu d'un vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'un vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 05 Gener 2022 14:53

Un home ha mort mentre treballava en una empresa de preparació de formigó de Constantí. La víctima és un home de 74 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vinyols i els Arcs. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident aquest dimecres, després que pels volts de les 7 hores un treballador de l'empresa, ubicada al camí de les Gavarres, ha alertat que s'acabava de trobar un camió tipus banyera bolcat i el cos del conductor sense vida. Segons les primeres informacions, durant la tarda de dimarts la víctima hauria descarregat sorra amb el seu camió i per circumstàncies que encara s'estan investigant aquest hauria bolcat provocant-li la mort.

Al lloc dels fets s'han desplaçat diverses patrulles de Mossos i un indicatiu del SEM. La policia catalana ja ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: