Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos intoxicats en un incendi a un pis del barri de Campclar de Tarragona

Les flames s'han originat a la cuina de l'immoble i els Bombers l'han apagat en pocs minuts

Les persones intoxicades lleus han estat traslladades a l'hospital Les persones intoxicades lleus han estat traslladades a l'hospital ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 25 Novembre 2021 12:28

Dues persones han resultat intoxicades lleus per inhalació de fum en un incendi aquesta matinada de Nadal a un pis de Tarragona, segons han informat els Bombers. Les flames s'han situat a la cuina del domicili i els dos ferits, que viuen a l'immoble, als baixos d'un edifici del carrer Riu Ter del barri de Campclar, han estat traslladats a l'hospital.

Els Bombers han enviat cinc dotacions per atendre l'emergència, l'avís de la qual l'han rebut a dos quarts de sis de la matinada. Quatre veïns de l'immoble havien sortit de l'edifici com a mesura preventiva abans de l'arribada dels efectius del cos d'extinció d'incendis.

El foc ha quedat totalment apagat poc després de tres quarts de sis. A partir d'aquell moment, els Bombers ja han pogut començar a ventilar el pis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: