Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutjat de Tarragona ratifica la presó provisional comunicada pel pistoler de Securitas

L'home encara no es troba en situació de poder declarar per les ferides que té

Imatge d'arxiu dels equips d'emergències a l'entrada de l'empresa Securitas de Tarragona Imatge d'arxiu dels equips d'emergències a l'entrada de l'empresa Securitas de Tarragona ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Dilluns, 20 Desembre 2021 16:51

El titular del jutjat d'Instrucció número 5 de Tarragona ha ratificat la mesura de presó provisional comunicada i sense fiança per al vigilant de seguretat que a principi de la setmana passada va ferir a trets quatre persones, entre elles un mosso d'esquadra.

L'home va resultar ferit crític en un intercanvi de trets amb els agents. Segons ha informat aquest dilluns el TSJC, "l'investigat encara no es troba en situació de declarar" i que "tant aviat el centre mèdic notifiqui que ja ho pot fer, el jutjat farà una nova compareixença per resoldre".

La causa està oberta pels delictes de temptativa d'homicidi, tinença il·lícita d'armes i atemptat a agents de l'autoritat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: