Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home apunyala una parella a Torredembarra i s'entrega voluntàriament a la policia després dels fets

Una de les víctimes ha estat traslladada a l'Hospital Bellvitge en estat greu

L'individu, de 26 anys i nacionalitat espanyola, s'ha entregat voluntàriament a la Policia Local després de cometre l'apunyalament L'individu, de 26 anys i nacionalitat espanyola, s'ha entregat voluntàriament a la Policia Local després de cometre l'apunyalament ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 16 Desembre 2021 21:06

Un home ha apunyalat una parella aquest dijous a la tarda al carrer Noguera Ribagorçana de Torredembarra. Segons ha pogut saber l'ACN, l'agressor pateix un trastorn mental diagnosticat. L'individu, de 26 anys i nacionalitat espanyola, s'ha entregat voluntàriament a la Policia Local després de cometre l'apunyalament. Els agents l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

El noi ferit ha estat trasllat a l'Hospital de Bellvitge en estat greu mentre que l'altra persona ferida ha estat atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets i es troba menys greu.

L'agressor coneixia a les víctimes, però es desconeixen els motius que l'han portat a cometre l'apunyalament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: