Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos neutralitzen l'home atrinxerat en una casa abandonada a Riudoms

El vigilant de seguretat ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents

Imatge de la nau abandonada a Riudoms on s'ha atrinxerat l'home que ha disparat a quatre persones Imatge de la nau abandonada a Riudoms on s'ha atrinxerat l'home que ha disparat a quatre persones CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Dimarts, 14 Desembre 2021 17:04

Els Mossos d'Esquadra han neutralitzat l'home que s'havia atrinxerat armat en una casa abandonada als afores de Riudoms després de disparar i ferir de gravetat quatre persones, una d'elles mosso d'Esquadra. El vigilant de seguretat ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents del Grup Especial d'Intervencions cap a dos quarts de cinc de la tarda. Els periodistes que esperaven en una rotonda propera han pogut sentir una desena de trets i s'han parapetat darrere dels cotxes policials.

L'home, armat amb diverses armes i expert tirador, havia ferit inicialment tres treballadors de l'empresa Securitas a Tarragona, i després un mosso en un control mentre fugia.

El SEM ha atès el pistoler i li ha hagut de fer un torniquet. Un helicòpter espera per endur-se'l a l'hospital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: