Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'extreballador fugat de l'empresa de Tarragona fereix amb arma de foc una quarta persona, un mosso que el buscava

El nou tiroteig ha tingut lloc en un control policial del dispositiu de recerca, en una rotonda de l'N-420 a Reus

Els equips d'emergències a l'entrada de l'empresa Securitas de Tarragona, on un home ha disparat diversos trets Els equips d'emergències a l'entrada de l'empresa Securitas de Tarragona, on un home ha disparat diversos trets ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Dimarts, 14 Desembre 2021 14:00

L'extreballador fugat de l'empresa de Tarragona que aquest matí ha disparat contra tres persones ha ferit amb arma de foc una quarta, un agent dels Mossos d'Esquadra que participava en un control policial en una rotonda de l'N-420 a Reus. El mosso està conscient.

El cos ha organitzat un dispositiu gàbia per intentar trobar i detenir el vigilant de seguretat, que encara segueix en llibertat. L'agent ferit, precisament, participava en aquest operatiu.

L'home, que és vigilant de seguretat, ja havia deixat aquest matí tres ferits, un crític i dos de gravetat. És un home experimentat en l'ús d'armes que treballava per a l'empresa Securitas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: