Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un incendi d'habitatge a Cunit provocat per una estufa deixa dos ferits, un de gravetat

Els afectats són una parella que va ser traslladada pel SEM a la Vall d'Hebron amb cremades i intoxicació per fum

Un incendi d'habitatge a Cunit provocat per una estufa va deixar ahir dissabte al vespre dos ferits, un de graveta Un incendi d'habitatge a Cunit provocat per una estufa va deixar ahir dissabte al vespre dos ferits, un de graveta ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 13 Desembre 2021 00:35

Un incendi d'habitatge a Cunit provocat per una estufa va deixar ahir dissabte al vespre dos ferits, un de gravetat. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís del foc es va rebre a les 20.15 hores en una casa situada al carrer del Centaure, a la urbanització Costa Cunit.

Les flames s'havien iniciat per culpa d'una estufa i s'havien estès al menjador de l'immoble. Els dos afectats són una parella –home i dona- que va patir cremades i intoxicació per fum.

El SEM va desplaçar tres ambulàncies al lloc i va traslladar els dos ferits a l'Hospital de la Vall d'Hebron. La dona en estat greu i l'home, menys greu.

Quatre dotacions dels Bombers van extingir l'incendi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: