Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un motorista mor en un accident a la TV-2441 a Querol

Amb aquesta ja són 126 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest any

Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dissabte, 11 Desembre 2021 16:54

Un motorista de 34 anys ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a la TV-2441 a l'altura de Querol. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a dos quarts de dues del migdia. Per causes que s'estan investigant, una motocicleta s'ha accidentat en solitari i el conductor i únic ocupant del vehicle ha mort. Es tracta de D. N. M., veí d'Esplugues de Llobregat.

Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima ja són 126 les persones que han mort a les carreteres catalanes aquest any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: