Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cues de 9 quilòmetres a l'AP-7 per un accident entre dos camions a Roda de Berà i un encalç posterior entre turismes

L'N-340 registra quatre quilòmetres de retencions

Imatge de la cua de 9 km que s'ha originat aquest divendres al matí (08:54h) a l'AP-7, al terme de Roda de Berà Imatge de la cua de 9 km que s'ha originat aquest divendres al matí (08:54h) a l'AP-7, al terme de Roda de Berà TRÀNSIT
Successos ACN
Divendres, 03 Desembre 2021 11:28

Un accident entre dos camions a l'AP-7 a Roda de Berà està complicant la circulació en aquesta via des de primera hora del matí. L'incident s'ha produït en sentit nord i a la cua generada per la incidència ha tingut lloc un encalç entre turismes que ha complicat encara més la situació.

El primer accident ha obligat a tallar en un primer moment dos carrils en sentit nord al punt quilomètric 224, mentre que el segon ha provocat el tall complet de la via. Cap a les 9.00 hores continuen tallats dos carrils al quilòmetre 224 i s'han generat retencions en un tram de nou quilòmetres des d'Altafulla. A conseqüència de les afectacions, l'N-340 registra també més de quatre quilòmetres de cues.

bombers cua trànsit

Els Bombers hi han treballat amb quatre dotacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: