Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts dos homes per nombrosos delictes comesos a Valls, entre ells una temptativa d'homicidi

Els dos joves van agredir reiteradament una persona i van provocar alarma social

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra, als Jutjats de Valls Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra, als Jutjats de Valls ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 26 Novembre 2021 10:15

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous dos homes de 18 i 20 anys per diversos delictes comesos a Valls entre el 23 d'octubre i el 21 de novembre, entre ells una temptativa d'homicidi. El primer fet violent va tenir lloc el 23 d'octubre a Valls, durant la Fira de Santa Úrsula, quan un dels arrestats va colpejar un home al cap amb un objecte contundent. Una agressió similar es va repetir el 15 de novembre quan la mateixa víctima va tornar a ser agredida amb una cadira dins d'un bar de l'avinguda del Fornàs. Mentre els propietaris de l'establiment i clients auxiliaven el ferit, l'agressor va causar destrosses al local i al vehicle de l'agredit.

Un dia després, els dos detinguts i un altre home van perseguir-ne dos més amb la intenció d'agredir-los amb bastons i un ganivet de grans dimensions.

Les dues víctimes es van amagar en un establiment del carrer del Portal Nou, però no van poder evitar ser agredides violentament. Durant els fets, els tres agressors van causar danys al local i un d’ells es va passejar amb el ganivet pels carrers de la ciutat, generant una escena d’alarma entre els ciutadans.

Arran d’aquell incident els Mossos van detenir la nit del 20 de novembre un dels tres sospitosos, un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

Els investigadors van anar estrenyent el cercle per localitzar l’amagatall dels altres dos responsables, fins que aquest dijous, pels volts de les 13.00 hores, van ser detinguts en una casa del carrer Via Làctia de Cunit. Se'ls acusa de temptativa d’homicidi, dos delictes de lesions greus, atemptat contra els agents de l’autoritat, danys, amenaces, conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir i desordres públics.

L'operatiu per poder arrestar-los es va desplegar al centre històric de Valls (Alt Camp), a Alcover (Baix Camp) i a Cunit (Baix Penedès).

Està previst que els dos detinguts passin aquest dissabte al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: