Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UGT lamenta la mort del bomber de la nuclear d'Ascó i urgeix les administracions a garantir la seguretat laboral

L'entitat titlla d'"inadmissible" que les empreses "segueixin considerant" aquesta qüestió "secundària"

Imatge d'un camió de Bombers sortint de la central nuclear d'Ascó Imatge d'un camió de Bombers sortint de la central nuclear d'Ascó ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Dijous, 25 Novembre 2021 00:28

El sindicat UGT ha lamentat a través d'un comunicat la mort d'un bomber de la planta nuclear d'Ascó que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a causa d'un accident laboral, que ha deixat també tres ferits lleus. El sindicat ha urgit les diferents administracions a aplicar mesures que garanteixin la seguretat laboral dels treballadors, i ha qualificat com a "inadmissible" que les empreses "segueixin considerant" aquesta qüestió "un tema secundari, innecessari i un destorb mentre segueixen augmentant els seus beneficis".

Alhora, la formació ha emplaçat les diferents patronals del territori a fer "un pas endavant" i implicar "activament" les empreses en la prevenció de riscos laborals. UGT suggereix formacions "reals i continuades" a les plantilles, i que es respecti i es valori la figura del delegat de prevenció. També ha demanat als empresaris que no ignorine els possibles riscos laborals que hi pot haver a les seves empreses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: