Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nit amb poca afectació pel temporal a Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Des de les deu de la nit de dimarts els Bombers reben únicament tres avisos a la demarcació

Imatge de l'arbre caigut a l'aparcament del Barri Vell de Valls, aquest dimecres al matí Imatge de l'arbre caigut a l'aparcament del Barri Vell de Valls, aquest dimecres al matí M.ÀNGELS BLADÉ
Successos ACN
Dimecres, 24 Novembre 2021 11:41

Els Bombers han rebut tres avisos pel temporal al Camp de Tarragona i cap a les Terres de l'Ebre des de les deu de la nit de dimarts fins les nou del matí de dimecres. La intensitat de les pluges i del vent ha disminuït i això ha fet que les afectacions hagin estat menors que la nit anterior. Els tres avisos han estat a causa dels danys que el vent ha provocat en un arbre de Valls i en dos de Salou. Els Bombers també treballen per evacuar l'aigua d'un gran toll a l'avinguda de les Puntes, al polígon industrial de Constantí, que ha deixat diversos vehicles atrapats. Des de l'inici del temporal, han rebut 130 avisos a les Terres de l'Ebre i 118 al Camp de Tarragona, les dues regions més afectades de Catalunya.

L'afectació a les carreteres de la demarcació per la pluja també ha disminuït i ja no queden vies tallades, segons el Servei Català de Trànsit. Durant aquest dimecres al matí s'ha pogut restablir la circulació a l'N-340 a Tarragona, a la T-734 al Masroig (Priorat), i a la TV-3421 a Roquetes (Baix Ebre).

Per altra banda, l'Ajuntament de Tarragona ha informat que la matinada de dimarts a dimecres ha engegat el dispositiu per protegir la salut i integritat física de les persones sense sostre. L'Institut Municipal de Serveis Socials, la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i la Creu Roja van fer un seguiment de totes les persones que es van localitzar i dotze van acceptar passar la nit en diferents equipaments disponibles. Aquest dimarts a la tarda, una patrulla de la Guàrdia Urbana i voluntaris de la Creu Roja van traslladar una persona sense sostre que era a la platja de l'Arrabassada cap a l'Hospital de Santa Tecla amb símptomes d'hipotèrmia.

Rècord de pluges

L'Observatori de l'Ebre ha informat a través de Twitter que la pluja caigua entre dilluns i dimarts al migdia és el tercer registre més alt de la seva sèrie. El seu observatori manual va recollir 202,6 mm de precipitació. L'observació automàtica, en canvi, va registrar una xifra una mica menor, de 190,4 mm, segons han apuntat a causa de les altes intensitats en alguns moments. Els dos registres més alts són els 265,0 mm del 19 de setembre de 1943; i els 224,8 mm del 30 de setembre de 1901.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: