Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Operatiu en marxa a la demarcació contra una organització dedicada al tràfic de cocaïna

Hi ha cinc detinguts

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han desplegat aquest dimarts un operatiu a la demarcació de Tarragona contra una organització dedicada al tràfic de cocaïna Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han desplegat aquest dimarts un operatiu a la demarcació de Tarragona contra una organització dedicada al tràfic de cocaïna TWITTER GUÀRDIA CIVIL
Successos ACN
Dimarts, 09 Novembre 2021 12:49

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han desplegat aquest dimarts un operatiu a la demarcació de Tarragona contra una organització dedicada al tràfic de cocaïna. De moment s'han efectuat cinc detencions. D'aquestes, tres a Valls, una a Reus i una Santa Oliva (Baix Penedès).

La investigació està tutelada pel jutjat d'instrucció número 2 de Reus per presumptes delictes relacionats amb el tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. Els agents tenen previst fer fins a cinc registres en domicilis i dos en garatges.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: