Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'incendi a l'antiga impremta abandonada de Reus destapa una plantació de marihuana al soterrani

Els Bombers encara treballaven aquest dijous des de l'exterior de l'edifici en l'extinció del foc, del qual se'n desconeix l'origen

Imatge del carrer Sant Serapi de Reus, on es troba l'edifici on es va declarar un incendi el dimarts a la tarda Imatge del carrer Sant Serapi de Reus, on es troba l'edifici on es va declarar un incendi el dimarts a la tarda ARIADNA ESCODA
Successos ACN
Divendres, 05 Novembre 2021 07:36

L'incendi a l'antiga impremta abandonada de Reus ha destapat una plantació de marihuana al soterrani, segons ha avançat 'La Vanguardia' i han confirmat els Bombers de la Generalitat a l'ACN. Aquest dijous al matí els bombers van remullar l'exterior de l'edifici per extingir el foc, que es troba controlat des de dimarts al vespre.

A l'espera que no hi hagi risc estructural, el cos d'emergències encara no ha entrat a la zona on es van originar les flames, al tercer pis i al terrat, però sí al soterrani, on hi haurien trobat unes 1.500 plantes de marihuana.

De moment, els Bombers no poden assegurar que l'incendi s'iniciés per una sobrecàrrega de la plantació. Els Mossos d'Esquadra tenen la custòdia de l'edifici i investiguen el cas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: