Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers donen per extingit l'incendi de l'Espluga de Francolí, que calcina una hectàrea

El foc havia començat en una zona agrícola i el vent l'havia empès cap a un bosc proper

Els Bombers han donat per extingit a dos quarts de quatre de la tarda l'incendi que aquest dimecres al matí s'havia declarat a l'Espluga Els Bombers han donat per extingit a dos quarts de quatre de la tarda l'incendi que aquest dimecres al matí s'havia declarat a l'Espluga BOMBERS
Successos ACN
Dimecres, 03 Novembre 2021 21:27

Els Bombers han donat per extingit a dos quarts de quatre de la tarda l'incendi que aquest dimecres al matí s'havia declarat a l'Espluga de Francolí. El foc havia començat poc després de les onze del matí en una zona de conreu amb una masia a uns 40 metres i prop d'un espai boscós, a l'alçada del quilòmetre quatre de la T-232, entre l'Espluga de Francolí i Senan.

Els Bombers hi han desplaçat fins a onze dotacions, inclòs un helicòpter bombarder, pel perill que el vent empenyés les flames cap a una zona boscosa.

Cap a dos quarts de tres l'han pogut donar per controlat i una hora més tard, per extingit. Finalment, la superfície afectada ha estat d'1,02 hectàrees i ja no hi ha cap dotació treballant a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: