Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els bombers continuen treballant en l'extinció de l'incendi d'una impremta abandonada de Reus

Diversos operaris d'Endesa intenten resoldre una avaria ubicada al soterrani de l'edifici

Imatge del carrer de Sant Serapi de Reus, on els operaris d'Endesa treballen per resoldre una avaria al soterrani de l'edifici on aquest dimarts es va declarar un incendi Imatge del carrer de Sant Serapi de Reus, on els operaris d'Endesa treballen per resoldre una avaria al soterrani de l'edifici on aquest dimarts es va declarar un incendi ARIADNA ESCODA
Successos ACN
Dimecres, 03 Novembre 2021 15:30

Els Bombers de la Generalitat segueixen treballant en l'extinció de l'incendi d'una impremta abandonada al carrer de Sant Serapi de Reus. Aquest dimecres al matí, tres dotacions de bombers han seguit treballant des de fora de l'immoble a l'espera de l'informe de l'arquitecte municipal que asseguri que no hi ha perill d'enfonsament.

A la vegada, diversos operaris d'Endesa intenten resoldre una avaria elèctrica al soterrani de l'edifici. Cap a les dues del migdia s'ha pogut tallar la fuita d'aigua localitzada a la zona.

Segons fonts municipals, caldran treballs puntuals de sanejament de l'immoble. L'any 2017 s'hi van decomissar 800 plantes de marihuana. Concretament, els agents van localitzar la plantació al soterrani de l'edifici.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: