Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup de persones assalten amb trets una masia a Vallmoll per endur-se droga

Els Mossos detenen els membres de la casa com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos aturat als Jutjats de Valls Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos aturat als Jutjats de Valls ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 01 Novembre 2021 11:39

Un grup de persones encaputxades i armades amb pistoles va assaltar aquest dissabte a la tarda una masia a Vallmoll per endur-se droga, segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i ha confirmat l’ACN. Els individus van presentar-se a la casa per sostreure plantes de marihuana. Durant l’altercat, un dels assaltants va disparar trets amb una arma de foc curta i va causar ferides lleus a un dels membres de la masia. Després, alguns dels assaltants es van endur un cotxe propietat de les víctimes, mentre que la resta va fugir a peu. Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la masia per atendre les víctimes i les van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els Mossos d’Esquadra tenen actualment una investigació oberta per l’assalt que van patir les dues persones a la masia de Vallmoll. Les víctimes tenien diverses plantes de marihuana a l’exterior de la casa i una zona a l’interior habilitada com a assecador, amb diverses plantes tallades i penjades per assecar.

Davant aquest fet, els Mossos van procedir a la detenció de les dues persones, dos germans de 39 i 48 anys, com presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

En paral·lel, també tenen una investigació en marxa per localitzar els assaltants, que van endur-se alguna planta de marihuana i el cotxe de les víctimes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: